Despre noi


Fondată în anul 2004 printr-o colaborare româno-germană, Raso Impex Srl s-a evidențiat ca fiind unul dintre pionierii industriei de tâmplărie termoizolantă din regiunea Arad, stabilind standarde înalte de calitate și inovație în acest sector. Oferind o gamă largă de uși și ferestre de super calitate, împreună cu accesorii premium, compania și-a construit o reputație solidă, marcând creșteri anuale datorită calității excepționale a produselor sale și a profesionalismului echipei.
În prezent, Raso Impex își desfășoară activitatea într-o unitate de producție modernă, recent construită, care se întinde pe o suprafață de peste 300 metri pătrați, fiind echipată cu toate facilitățile necesare pentru asigurarea unor standarde înalte de calitate și eficiență. Pe lângă producția de tâmplărie termoizolantă, compania se mândrește cu oferta sa variată de uși și ferestre de înaltă calitate, ce vin însoțite de accesorii superioare, toate fiind montate cu măiestrie de echipe de montaj profesioniste.
Punctul de lucru situat pe Bulevardul Revoluției, deschis încă de la începuturile companiei, reprezintă nucleul din care Raso Impex a început să își extindă activitatea, menținându-și angajamentul față de comunitate și clienții săi. Echipele de montaj, extrem de profesioniste, utilizează cele mai noi tehnici pentru a asigura instalarea eficientă și durabilă a ușilor, ferestrelor și accesoriilor, garantând astfel satisfacția totală a clienților. Menținând un parteneriat strategic de peste zece ani cu unul dintre cei mai importanți producători și exportatori de tâmplărie termoizolantă din țară, Raso Impex a reușit să rămână în pas cu cele mai exigente cerințe ale pieței, integrând tehnologii de ultimă oră și materiale de cea mai bună calitate în producția de uși, ferestre și accesorii. Colaborarea cu brand-ul prestigios Kömmerling evidențiază angajamentul companiei pentru excelență și inovație în domeniul tâmplăriei termoizolante.
Acest angajament față de calitatea superioară a produselor, expertiza tehnică, soluțiile inovative, și montajul realizat de profesioniști plasează Raso Impex în fruntea industriei tâmplăriei termoizolante din Arad și împrejurimi. Compania rămâne dedicată satisfacției clientului și promovează sustenabilitatea prin soluții durabile și eficiente energetic, confirmând astfel poziția sa de lider în domeniu.